ויטמיקס, הבחירה של השפים

 

 

הבלנדר המומלץ על ידי השפים הוא ויטמיקס, בואו לקרוא למה

השפים וכוהני הבישול הבריא בארץ וברחבי העולם בוחרים בבלנדר ויטמיקס. 

  • בגלל התוצאות הנהדרות ואיכות הטחינה
  • עמידה בכל המשימות ללא יוצא דופן
  • חוזק, עוצמה ועמידות
  • מהירות קבלת התוצאה, שמאפשרת לשמור על ערכים תזונתיים גבוהים יותר
 

השף אריאל אשל

השף אריאל אשל מסביר בכתבתו בפורטל 'מכבי שירותי בריאות' מדוע בחר דווקא ב'ויטמיקס' לעומת הבלנדרים המתחרים: "בחירת בלנדר לשם הפקת המחית (וכן עבור הפקת חמאת צנוברים וקרם כוסברה ומנטה שאליהם נגיע בהמשך, וכמובן עבור הפקת שייקים של בריאות) נראה עניין שולי, אולם מסתבר שבלנדר טוב ייתן תוצאות שונות מאשר בלנדר רע, לרבות אי צורך לסנן לאחר הריסוק… " …מסיבות של איכות ביצוע עבור קשת יישומים רחבה לעומת מחיר, הגענו לטווח (מחירי) הביניים. בין שני המותגים המובילים את השוק העולמי, היינו וורינג וויטמיקס (נמכרים בישראל במחיר דומה, כ- 3,300 ₪), העדפנו בסופו של דבר את ויטמיקס שעמד בצורה מרשימה בכול המשימות." אריאל אשל הוא מומחה לתקשורת אינטראקטיבית, שף ומוסמך הפקולטה לחקלאות. עסק במחקר במכון לטכנולוגיה של מזון במכון וולקני. משמש כעורך הראשי של פורטל הבריאות של מכבי ואחראי על נושא איכות חיים.
פיליס גלזר ממליצה על בלנדר ויטמיקס

כוהנת הבישול הבריא פיליס גלזר

"בלנדר ויטמיקס הוא כלי מעולה למטבח, ה"רולס רויס" של הבלנדרים, שמביא ערבול וטחינה ואפילו חימום מזון לדרגה ולמרקמים שאי אפשר להשיג עם בלנדר רגיל. ממנו למדתי מה זה SMOOTHIE באמת."

ההמלצה של אודטה שוורץ

אודטה שוורץ פרסמה בדף הפייסבוק שלה מתכון מצוין לשייק ירוק שהכינה בויטמיקס שלה. תראו מה היה לה להגיד על הביצועים שלו:

"מובן שאפשר להכין את השייק הזה בבלנדר רגיל, אבל חד משמעית, המרקם והטעם לא יהיו זהים למרקם ולטעם, כמו כשמכינים אותו עם בלנדר-טנק-השרמן (בכוח, לא בגודל) שקוראים לו "ויטמיקס". זו מפלצת שתוך 30 שניות קוצצת למרקם קטיפתי את כל מה שרוצים – וזה עושה הבדל גדול מאוד בפה… מכיוון שהוא מעבד את הכול בתוך זמן ממוצע של שניות, ומכיוון שאבות המזון נשמרים טוב יותר ככל שמעבדים את המזון פחות זמן – יוצא שהוא גם תורם מאוד לבריאות חוץ מהנוחות הזו של חיסכון בזמן."

מתכון שייק ירוק אודטה שוורץ

השף מאיר דנון

"היתרון של ויטמיקס מול בלנדרים אחרים הוא בכח שלו ובאיכות הטחינה המאפשרת לטחון גם מוצקים או מוצרים דלים בנוזלים. לויטמיקס מוט ערבול שאני מוצא כמאוד פרקטי בעיקר בעבודה עם כמויות קטנות ועם תערובות עבות. איכות הטחינה והעיבוד מאפשרים להגיע לתוצאה הרבה יותר עדינה ואחידה, כך למשל בהכנת של פרפה כבד עוף, ביסק סרטנים,טחינה של פירות וכו'."

השף מאיר דנון הינו המנהל המקצועי של ביה"ס בישולים, את דרכו עשה לצד שפים ידועי שם בצרפת ובבלגיה במסעדות המעוטרות בשלושה כוכבי מישלן. מאיר דנון שימש כשף ראשי של מספר מסעדות גורמה בפריז לפני ששב ארצה להוביל את בישולים. "בישולים" נוסד לפני 13 שנה וחרט על דיגלו מטרת עליונה: ליצור מוסד לימודים קולינארי שמשלב לימוד טכניקות צרפתיות קלאסיות לצד החדשנות והיצירתיות שמאפיינות את המטבח העולמי העכשווי כל זאת במסלול הכשרה מעשי מרוכז.
על ראשוני השפים שהצטרפו לסגל של בישולים נמנו ישראל אהרוני, חיים כהן, יונתן רושפלד, הנס ברטלה, יורם ניצן, עופר גל ועוד רבים אחרים.

הטיפ של נירה רוסו – טחינת קמחים בויטמיקס

"לטחון חומוס בבית

איפה קונים? את קמח החומוס קונים בחנויות טבע ואת קמח הכוסמת בניצת הדובדבן אבל קל יותר ומסקרן יותר להחזיק בבית בלנדר רב כוח של ויטמיקס, שעושה מכל הקטניות והשורשים קמח דקיק ואחיד. מומלץ לכל שומרי הכשרות הצמחונים, הטבעונים וההרפתקנים"

טיפ של נירה רוסו- טחינת קמחים בויטמיקס
מעוניינים להשתתף בסדנת בישול חוויתית ללא עלות?

מלאו את פרטיכם בטופס וניצור איתכם קשר